Szolgáltatásaink

SZOLGÁLTATÁSAINK

Ezen az oldalon megtalálhatja elérhető szolgáltatásaink listáját leírással együtt. Amennyiben bármelyik szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, akkor a lap alján található kapcsolat gombra kattintva kérje kollégánk segítségét.

Weboldal készítés, webdesign

Egyedi weboldalt szeretne saját magának, vagy vállalkozásának? Többször próbált meg különböző weboldalkészítő programokkal weboldalt készíteni, de nem sikerült? A Csordás Visuals fejlesztői csapata szívesen segít Önnek egy tökéletes weboldalt készíteni. Több, mint 5 év és annál több referenciával garantáljuk elégedettségét. WordPress alapú weboldalakat készítünk elsősorban. Az internet körülbelül 80%-a WP alapú oldalakból áll, többek között a BBC és az MSN is. Különböző sablonokkal és kiegészítő modulokkal egyszerűen személyre szabható, gyors és reszponzív weboldalt lehet létrehozni.

Webhely karbantartás

Amennyiben már van weboldala, vagy mi készítettünk Önnek, opcionálisan kérheti a karbantartás szolgáltatásunkat. Ez magába foglal hetente egy biztonsági mentést és rendszeres bővítmény, WordPress, vagy sablon frissítést, illetve havi rendszerességgel, ha van frissítendő tartalom, elvégezzük a feltöltést. Természetesen, ha ettől gyakrabban szeretné weboldala tartalmát frissíteni, megállapodás alapján egyedi, fix havidíjas szolgáltatást kínálunk. keretszerződés ellenében.

SEO optimizáció, reklámkampányok

Ha Ön is észrevette már, hogy weboldala nem jelenik meg a Google kereső elején, és már régóta gondolkozik a megoldáson, akkor csapatunk szívesen segít Önnek elhárítani a hibát, ezzel növelve a weboldal látogatottságát és egyben a vállalkozás bevételét is. Ezen kívül lehetőség van social media kampányok létrehozására is, amivel akár ötször nagyobb elérésre lehet számítani.

Felkeltette érdeklődését bármelyik általunk nyújtott szolgáltatásunk?

Akkor ne habozzon, hanem kattintson az alábbi gombra és készítsük el álmai weboldalát közösen!